Ilyen visszajelzéseket kaptunk... köszönjük! :-)

"Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, örülök, hogy hozzátok fordultam! 😊 Nagyon szép fotókönyv készült belőle, és szuper ajándék lett! 😊 Még egyszer nagyon köszönöm! 😊 Üdv: Anikó"

"Nagyon jól sikerültek a fotók! Nehéz volt választani. 😊 Köszönöm, hogy részt vehettem a fotózáson, nagyon jól érezetem magam! Mindenképpen fogom ajánlani az ismerőseimnek! 😊 Ancsa"

"Nagyon köszönöm, Erika! Annyira fantasztikus volt a múlt hétvége, hogy akár százszor is átélném! Fantasztikusak a képek, nem térek magamhoz! Puszi, Viki"

"Hú, nagyon szépek lettek, köszönöm! Kriszta"

"Köszönöm a képeket. Nehéz volt a választás, melyik képek legyenek retusálva (hála Neked!) Dia"

"Köszönöm szépen! Még ráadásul letöltenem is sikerült őket :D Szuper lett mind! Puszi, Anita"

"Nagyon szépen köszönöm a gyors és szép munkát. Nagyon várom a képeket, a férjem holnap nincs itthon, szóval elő is tudom hívni a képeket, mielőtt hazaér, hogy mint szuper ajándékot átadhassam neki születésnapjára. Még egyszer köszönöm! Andrea"

"A férjem teljesen odavan, nagyon tetszenek a képek neki. Ő is köszöni! Andrea"

"Nagyon jók lettek!!!koszonom. Lehet meg plusz képet retusaltatni? Koszi, Ildi"

"Köszönöm szépen csodálatos képek lettek. A retusáltak is bombajók. Köszönöm mègegyszer, Marika"

"Szuper volt a fotózás, csodálatosak a képek! És köszönöm a plusz retusált képet!Az tetszik a legjobban! Igazad volt, hogy azt is kérnem kellett volna! Pusz, Ibi"

"Juj de jók! 😊😊😊 Köszönöm szépen! De nagyon jól éreztem magam, köszönöm szépen! 😊 Üdvözlettel: Szilvi"

"Nagyon köszönöm a precíz munkád,és a tökéletes képeket!Tovàbbi sikeres munkát kívánok! Üdvözlettel: Zsani"

"Ez aztàn a gyorsasàg! Köszönöm. Nagyon szèpek a kèpek. nagy èlmèny volt ès a pàromnak is csodàs ajàndèk lesz! Köszönöm!! Ági"

"Nagyon köszönöm, szuperek lettek a képek, bajba is leszek már látom előre! :)Holnapig akkor küldöm a pontos rendelésemet! További szép napot: Timi."

"Megszületett a lista, nem volt egyszerű, de soha rosszabb feladatom ne legyen. :) A képek nagyon tetszenek. Timi"

"Nagyon tetszenek!!! :) De ilyenkor látni, hogy azért a retusáltak mennyivel "jobb" minőségűek, de hát tulajdonképpen a sima vagyok igazán Én. :) Pont a kolléganőmnek mutattam, hogy hihetetlen, hogy az egyik képen még a nem teljesen csukva lévő szemem is ki tudtad javítani!!! :) Kifejezetten jót tesz a női léleknek szerintem egy ilyen fotósorozat, mindenkinek ki kéne próbálni egyszer legalább, pláne így negyven felett! :)) Örülök, hogy beneveztem rá! :) Egy kicsit modellnek érezhetem magam, bár eddig is biztos voltam benne, hogy Ők sem olyan tökéletesek, mint ahogy azt látjuk az oldalakon. Azt gondolom, hogy a retusálatlan képek is nagyon jók, amelyikkel meg nagy "baj" volt azt meg korrigáltad Nekem! :) Még egyszer köszönöm , hihetetlen jó volt az egész és a végeredményt is csak nézegetem egyfolytában, annyira tetszik! Timi"

"Many thanks for the photos and for helping me out in relaxing at the photo session. Thanks again for your fast response and hard work. Elena"

"Köszönöm a képeket, az igazság az, hogy már így is felülmúlták a várakozásomat! :) Szuper fotós vagy! Niki"

"Köszönöm a képeket, tényleg jók lettek :) Önmagamhoz képest a legjobbat hoztad ki belőlem! :) A választásaid is bejöttek az extra retusra! Niki"

"Nagyon köszönöm a gyorsaságot! Tökéletes lett :-) Niki"

"Koszonom szepen a fotokat.Nagyon szepek lettek. Kata"

"Koszonom szepen a kepeket! A nyers kepek is nagyon szepek lettek, de lehetseges lenne meg parat kozuluk retusalva kerni? Koszonom. Udvozlettel, Kata"