Kriston Erika - fotós

Minden nőnek az életben legalább egyszer szüksége lenne rá, hogy profi fotósorozat készüljön róla!
Önbizalmat ad, hiszen ez teljesen más, mint amikor otthon a mobilunkkal készülnek a képek. Amikor kislány voltam, rengeteget kísérleteztem a fénnyel. Akkor még nem is sejtettem, hogy ennek felnőtt koromban mekkora hasznát veszem. Különböző helyekről világítottam meg az arcomat, és figyeltem, közben hogyan változnak meg a vonásaim. Kitapasztaltam, honnét, melyik megvilágításoknál a legelőnyösebb az arc.
Évekkel ezelőtt testvérem feladott egy hirdetést, hogy állást keres. Én ekkor már dolgoztam, őt pedig már felvették valahová, amikor egy fotólaborból válaszoltak a hirdetésére. Munkát ajánlottak neki. Őt nem érdekelte, én pedig kíváncsian elmentem helyette az állásinterjúra. Azonnal felvettek. Itt kezdődött minden, a fotózás iránt ekkor kezdtem komolyabban érdeklődni.
Kecskemét legnevesebb fotósai jártak a laborba, ahol dolgoztam. Többek között tőlük tanultam a szakma rejtelmeit. Később az egyik fotósnál stúdiózást is gyakoroltam. Majd pár évvel ezelőtt Kommunikáció és médiatudomány szakon tanultam képalkotást Szombathelyen a Nyugat-magyarországi Egyetemen.

Szathmári Szilvia - sminkmester, hennafestő

A smink művészete...Felfedezted már mennyi arcod lehet? Fedezd fel Te magad!
Az arc festése évezredek óta többről szól az egyszerű tetszeni vágyásnál, eredete meglepően spirituális. Őseink különböző rituális és spirituális tevékenységek előtt olyan motívumokat festettek testükre és arcukra, melyek hitük szerint segítették őket az előttük álló megmérettetésben, használták rontás ellen védelemként, segített a párválasztásban, házasság vagy gyász esetén, illetve a mindennapokban.
Egyiptomi nevelőapám és országának kultúrája 35 évig kísért el életem folyamán, melynek behatása tette egyedivé munkáimat. Megismertem az arcfestés évezredes történetét, a henna szimbolikáját, a smink viselésének különböző módját, az Istennő kultuszt. A fotózások célja felfedezni testi és lelki szépséged, majd élővé tenni mindazt, hogy a smink valóban a bennünk élő NŐ ragyogását hangsúlyozza.
Várlak szeretettel a Stúdióban illetve keress bizalommal, ha privát időpontot szeretnél tanácsadásra.


Te - a modell

A nő legszebb ékszere a mosolya. Ez itt a ti írtátok rólunk rovat. A visszajelzések olvasásához kérlek kattints a tovább linkre! Tovább...